Hiekkapuhallus ja maalaus

Teemme puhallus- ja maalaustyöt pitkällä ammattitaidolla. Hiekka-, lasimurska- ja jääpuhalluksella esimerkiksi julkisivut, säiliöt ja putkistot saadaan puhdistettua tehokkaasti. Teemme luvanvaraiset asbestinpurkutyöt sekä julkisivujen Kenitex-poistot aina ammattitaidolla ja määräysten mukaisesti.

Asbestinpurku ja puhallustyöt omakotitaloihin, kerrostalokiinteistöihin ja teollisuuden kohteisiin

Teemme erilaiset puhallustyöt pitkällä ammattitaidolla ja kokemuksella – niin omakotitaloihin, isompiin kiinteistöihin kuin teollisuudenkin kohteisiin.

Asbestipurku

Asbestipurku on erikoistyötä, jonka saa suorittaa vain valtuutettu urakoitsija. Teemme asbestin purkutyöt ammattitaidolla ja määräysten mukaisesti.

Hiekkapuhallus

Ammattitaitoisella hiekkapuhalluksella esimerkiksi julkisivut, säiliöt, putkistot, laivat ja veneet saadaan puhdistettua tehokkaasti. Liikkuvan kalustomme ansiosta työ voidaan tehdä helposti paikan päällä, joka helpottaa esim. laivojen puhdituksia.

Lasimurskapuhallus

Lasimurskapuhalluksella lika, maali, pakkeli, massa ja ruoste saadaan puhdistettua tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Käsittely jättää pintaan helposti maalattavan mattapinnan. Lasimurskapuhallettu pinta suositellaan maalattavaksi, jolloin se ei ruostu. Teemme lasimurskapuhallukset kätevästi liikkuvalla kalustollamme.

Kuivajääpuhallus

Kuivajääpuhallus on tehokas mutta hellävarainen ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa pintoja esimerkiksi homeesta, liimasta, maalista, bitumista, hartsista ja noesta. Puhallettava kuivajääpelletti haihtuu osuessaan puhdistettavaan pintaan, jolloin se ei aiheuta mekaanista kulutusta eikä sotkua tai jätevettä. Esimerkiksi koneita ei tarvitse purkaa puhdistettaessa, jolloin huoltoseisokit pysyivät lyhyinä ja kustannukset pieninä.

Katso videoita lisää kuivajääpuhalluksesta!

Maalaustyöt kaikille pinnoille

Olemme tehneet vuosien varrella lukuisia maalaustöitä, myös hyvinkin erikoisissa kohteissa. Hoidamme ammattitaidolla monipuoliset maalaustyöt pohjatöineen – kirkoista panssarivaunuihin!

Maalaus- ja pinnoituspalveluistamme löytyy sopivat menetelmät niin puu-, betoni- kuin metallipinnoillekin. Vaihtoehtoja on aina punamultamaalista vaativiin polyureapinnoituksiin.

Kokeneet maalarimme hoitavat ammattitaidolla vaativammatkin maalauskohteet.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kohteeseesi sopiva maalausmenetelmä!

Autamme valitsemaan oikean puhallus- ja maalaustavan kohteellesi 

Soita numeroon 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella! Valitaan yhdessä kohteeseesi soveltuvin puhallustapa.

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: