Kattohuolto

Katto vaikuttaa koko talon hyvinvointiin, ja siksi sen kunnosta on tärkeää huolehtia. Teemme kattojen pesut ja pinnoitukset helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella – kattotyypistä riippumatta niin asunto-osakeyhtiöille kuin mökeillekin.

Kattojen pinnoitustyöt polyurealla ja maalaamalla kaikille kattotyypeille

Jokainen katto on yksilöllinen ja vaatii ammattitaitoisen käsittelyn. Satojen kattohuoltojen kokemuksella tunnemme haasteet, joita kattohuoltoon kuuluu. Pesemme ja pintakäsittelemme katon materiaalille ja kohteelle parhaiten soveltuvimmilla menetelmillä.

Hallitsemme kaikkien kattotyyppien korjaamisen, pesun ja pinnoituksen.

Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikaton pahin vihollinen on ruoste, joka syö kattoon reikiä ajan mittaan. Ruostumista vastaan paras ase on huoltomaalaus. Saneeraus K2-Group huoltaa kaiken ikäiset peltikatot; vanha peltikatto saa uuden elämän ja vedenpitävän pinnan.

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikatto kannattaa pintakäsitellä jo ennen kuin huokoinen pinta alkaa rapautua. Ammattitaidolla pesty ja pinnoitettu tiilikatto on uudenveroinen ja kestää aikaa.

Huopakaton pesu ja pinnoitus

Huopakaton karkea pinta kerää helposti likaa ja sammalta. Auringon UV-säteily kuivattaa huopakaton pintaa ja tällöin kate voi halkeilla. Huopakaton vedenpitävyys varmistetaan säännöllisellä pesulla ja pinnoituksella.

Varttikaton pesu ja maalaus

Varttikatto eli mineriittikatto on takavuosien kattosuosikki, joka on nykypäivänä yleensä armotta elinkaarensa päässä. Varttikaton pinta on kuluneena hyvin altis kosteusvaurioille. Kostea kate on otollinen kasvualusta sammalille ja jäätyessään mineriitti rapautuu ja halkeilee helposti.

Vesikourujen pinnoitukset

Vesikourujen pinnoitus on kourujen uusimista huimasti edullisempi vaihtoehto. Pinnoitus on myös nopea tapa laittaa puhkiruostuneet kourut uuteen uskoon.

Rakennuspeltityöt

Laitamme koko katon kuntoon peltejä myöten. Teemme kaikenlaisille katoille rakennuspeltityöt, piipun pellitykset ja piipunhatut ammattitaidolla.

Kattohuolto ammattitaidolla – lisää käyttöikää pesulla ja maalauksella

Oikeanlainen pesu ja pintakäsittely, kuten katon maalaus, auttavat pitämään katon hyväkuntoisena.Pinnoituksella erilaisille kattomateriaaleille saadaan kustannustehokkaasti lisää käyttöikää.

Oli kattosi ja korjaustarpeesi mikä tahansa, kutsu ammattilaisemme paikalle ja suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu sinun katollesi.

Kiinnostaisiko puolet halvempi kattoremontti?

Kattoremontin edullinen ja kestävä vaihtoehto on polyureapinnoitus. Ilman sääsuojauksia tehtävä polyureapinnoitus on puolet halvempi kattoremontti kuin vesikatteita purkamalla tehty perinteinen katon korjaus.

Siistimme aina kattohuollon aiheuttamat jäljet pois pihasta

Kattotöiden ammattilaisemme tekevät kattojen pesun ja pinnoituksen aina sopimuksen mukaisesti, ja huolehtivat lopuksi kaikki aiheuttamansa jätteet pois.

Annamme kattotyöllemme 5 vuoden takuun. Katemateriaalille valmistaja antaa 20 vuoden takuun. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous klikkaamalla.

Lataa maksuton opas Polyurean käytöstä katolla

Pyydä tarjous polyureapinnoituksesta!

Ammattilaisemme kartoittavat kattosi kunnon ilmaiseksi arvioiden mahdollisen remontin määrän ja laadun. Jos kattoremonttitarvetta ilmenee, teemme kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen kattourakasta.

Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan kattosi kunnon! Soita tai täytä oheinen lomake! Etsitään paras vaihtoehto teidän katollenne.

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella:

  • Kuvaus kohteesta ja arvioitu pinta-ala

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: