Huopakaton pesu ja pinnoitus

Huopakaton karkea pinta kerää helposti likaa ja sammalta. Auringon UV-säteily kuivattaa huopakaton pintaa ja tällöin kate voi halkeilla. Huopakaton vedenpitävyys varmistetaan säännöllisellä pesulla ja pinnoituksella.

Huopakaton hellä pesu ja pinnoitus

Katolta poistetaan roskat ja irtonainen aines ennen pesua. Sammalen poisto on hyvin yleinen toimenpide huopakatoille, koska katemateriaali on valitettavan otollinen kasvualusta sammalille. Puhdistuksen yhteydessä katon kunto tarkistetaan ja mahdolliset vauriot korjataan. Huopakatto pestään hellästi, jotta pinta ei vaurioidu.

Huopakaton uudelleenpinnoituksella katolle saadaan siisti ja vedenpitävä pinta. Pinnoituksen avulla huopakatto saa UV-suojan, joka lisää sen käyttöikää.

Huopakaton pesusta ja pinnoituksesta saat lisätietoja jättämällä meille yhteydenottopyynnön tai ottamalla meihin yhteyttä

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: