Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikaton pahin vihollinen on ruoste, joka syö kattoon reikiä ajan mittaan. Ruostumista vastaan paras ase on huoltomaalaus. Saneeraus K2-Group huoltaa kaiken ikäiset peltikatot; vanha peltikatto saa uuden elämän ja vedenpitävän pinnan.

Peltikaton ruoste kuriin pesulla ja maalauksella

Helppohoitoinen peltikatto kestää vuosikymmeniä, jos se huolletaan säännöllisesti. Peltikaton vanha maalipinta lohkeilee viimeistään 15 vuoden kuluttua edellisestä huollosta ja tällöin paljastunut pelti altistuu ruostumiselle.
Peltikaton huollossa peltipinnasta puhdistetaan ruoste pois ja mahdolliset vuotokohdat paikataan. Seuraavaksi katto pestään ja huuhdellaan huolellisesti. Kun katto on kuivunut, se maalataan asiakkaan toiveiden mukaan; värivaihtoehtoja on lukematon määrä. Peltikaton huoltomaalauksella saadaan peltiin vedenpitävä pinta, joka estää ruostumista.

Peltikaton pesusta ja maalauksesta saat lisätietoja jättämällä meille yhteydenottopyynnön tai ottamalla meihin yhteyttä

  

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: