Rakennuspeltityöt

Laitamme koko katon kuntoon peltejä myöten. Teemme kaikenlaisille katoille rakennuspeltityöt, piipun pellitykset ja piipunhatut ammattitaidolla.

Rakennuspeltityöt, piipunhatut ja piipun pellitykset

Teemme kaikenlaiset rakennuspeltityöt huolella mittojen mukaan ja aikataulusta kiinni pitäen niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Määrämittaiset peltituotteet valmistetaan pitkällä kokemuksella – laadusta tinkimättä. Piipun pellitys on tärkeää, koska sillä varmistetaan, ettei vesi vuoda piipun saumoista talon rakenteisiin. Lisäksi pellitetty ja piipunhatulla varustettu savupiippu on katon komistus.

Laitetaan kattosi kerralla uuteen uskoon – katon pesu ja pinnoitus, rakennuspeltityöt, kattoturvatuotteiden asennus, piipun pellitys ja kaiken kruunuksi vielä komea piipunhattu!

Rakennuspeltitöistä, piipunhatuista ja pellityksistä saat lisätietoja jättämällä meille yhteydenottopyynnön tai ottamalla meihin yhteyttä

 

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: