Varttikaton pesu ja maalaus

Varttikatto eli mineriittikatto on takavuosien kattosuosikki, joka on nykypäivänä yleensä armotta elinkaarensa päässä. Varttikaton pinta on kuluneena hyvin altis kosteusvaurioille. Kostea kate on otollinen kasvualusta sammalille ja jäätyessään mineriitti rapautuu ja halkeilee helposti.

Varttikatto siistiksi pesulla, sammalenestokäsittelyllä ja maalauksella

 

 

 

Varttikaton pesuun vaaditaan nykyisin asbestityölupa ja Saneeraus K2-Groupilla on lainmukainen lupa asbestitöihin. Korjaamme varttikaton halkeamat, pesemme pinnan, käsittelemme katon sammalenestoaineella ja maalaamme sen varttikaton käsittelyyn soveltuvalla mineriittikattomaalilla.

 

Käsittelyn jälkeen varttikatto on kuin uusi! Pyydä Saneeraus K2-Group apuun, kun tarvitset mineriittikaton pesun ja maalauksen.

 

 

Varttikaton pesusta ja maalauksesta saat lisätietoja jättämällä meille yhteydenottopyynnön tai ottamalla meihin yhteyttä 

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: