Vesikourujen pinnoitus

Vesikourujen pinnoitus on kourujen uusimista huimasti edullisempi vaihtoehto. Pinnoitus on myös nopea tapa laittaa puhkiruostuneet kourut uuteen uskoon.

Pinnoituksella vesikourut nopeasti kuntoon 

Tuplakouruja löytyy pääasiassa 70–80-luvuilla rakennetuista omakotitaloista sekä toimisto- ja tehdasrakennuksista. Vesikourujen pinnoitus on ajankohtaista, kun vanhat kourut ovat ruostuneet puhki seisovan veden takia.

Pinnoitus eroaa huomattavasti toisesta vaihtoehdosta, vesikourujen uusimisesta. Ajallisesti vesikourujen pinnoitus kestää yhden päivän, kun taas uusiminen on noin 4–6 arkipäivän mittainen projekti.

Pinnoitus tulee jopa 80 % halvemmaksi kuin kourujen uusiminen

Rahallisesti pinnoitusmenetelmä on kourujen uudistamiseen verrattuna huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Kourujen uudistamisesta tekee kalliin se, että työhön tarvitaan peltiseppää, ja yrityksestä riippuen kustannukset voivat olla jopa 5000 euroa. Pinnoitusmenetelmällä saadaan sama lopputulos noin 1000 euron hinnalla. Seuraavasta käytännön esimerkistä näet eron sekä työn kestossa että hinnassa.

Vesikourujen pinnoituksen kustannukset 1970-luvulla rakennetussa omakotitalossa:

 

 

työn kesto

työn kustannukset

pinnoitusmenetelmä:

1 pv

1000 €

uudet kourut:

4-6 pv

3 000-5 000€

Saat lisätietoja vesikourujen pinnoituksesta jättämällä meille yhteydenottopyynnön tai ottamalla meihin yhteyttä

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: