Polyureapinnoitteen edut – Miksi polyurea?

Polyurea on ominaisuuksiltaan monipuolisin pinnoite, joka suojaa vedeltä, korroosiolta ja kulutukselta. Sitä voidaan käyttää monissa teollisuuden ja rakentamisen kohteissa. Polyurea on kustannustehokkain teollisuuspinnoite, jota käytetään tuotantotiloissa, infrastruktuurissa ja monissa yksityisissä ja julkisissa rakennuskohteissa. Teollisuuden kohteissa tuotantokatkokset voidaan minimoidan käyttämällä ruiskutettavaa ja minuutissa kuivuvaa polyureakalvoa.

Polyurea on kemiallisesti ja mekaanisesti kestävämpi kuin perinteiset polyuretaani-elasto- meeri- tai epoksipinnoitteet. Sillä saadaan nopeasti kestävä vedeneristys, korroosiosuoja sekä mekaaninen suoja iskuja ja kulutusta vastaan. Kovettuminen tapahtuu 10 sekunnissa, ja pinnoite kestää kävelyn jo minuutin kuluttua.

Polyurean hyödyt:

  • Kestävyys  – Elastinen pinta, joka venyy ja kestää sen vuoksi esim. epoksia paremmin
  • Nopea tehdä  – Pinnoitus on nopea tehdä verrattuna epoksiin
  • Palonkestävyysluokka Broof – T4
  • Nestemäinen, joten sopii monimuotoisiin kohteisiin ja epätasaisiinkin pintoihin.

Mikä ero on polyurealla ja polyuretaanilla?

Polyurea on mekaanista äärimmäistä rasitusta, iskuja ja korroosiota kestävä elastomeeri, joka soveltuu vedeneristepinnoitteeksi saumattomuuden ja joustavuuden ansiosta.

Polymeereihin kuuluvan polyuretaanin käyttökohteet taas ovat lämmöneristyksessä, vaahtomuovipehmusteiden valmistuksessa ja tiivistesaumauksissa.

Videolta selvinnee polyurean kestävyys:

Lataa opas polyurean hyödyistä ja käyttökohteista

Maksuton opas polyurean käyttömahdollisuuksista

Lataa maksuton opas polyurean käyttömahdollisuuksista.

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: