Lataa Polyurea-opas

Polyureapinnoitus on ylivoimaisesti edullisin ja kestävin tapa toteuttaa teollisuuspinnoitus ja infrastruktuurin vedeneristys. Lataa maksuton opas, kuinka polyureaa voidaan hyödyntää vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutusta kestävänä pinnoitteena teollisuudessa.

Polyurea – edullinen ja kestävä teollisuuspinnoite

Polyureaa käytetään vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutusta kestävänä kerroksena infrastruktuurissa, teollisuudessa ja erilaisissa tuotantotiloissa.

Polyurea on kemiallisesti ja mekaanisesti kestävämpi kuin perinteiset polyuretaani-elasto-, meeri- tai epoksipinnoitteet. Sillä saadaan nopeasti kestävä vedeneristys, korroosiosuoja sekä mekaaninen ja haponkestävä suoja iskuja ja kulutusta vastaan. Tutustu oppaamme avulla polyurean moniin kustannustehokkaisiin käyttömahdollisuuksiin vaativissa teollisuuskohteissa. Lataa ilmainen opas oheisella lomakkeella.

Lataa maksuton polyurea-opas alla olevalla lomakkeella

Lataa itsellesi maksuton opas polyurean käyttömahdollisuuksissa rakentamisen ja teollisuuden vaativissa kohteissa. Lue oppaastamme, miksi polyurea on erinomainen materiaali teollisuuspinnoitukseen ja vesieristykseen tuotantotiloissa ja infrastruktuurissa.