Kokemuksia teollisuuden vedeneristyksestä

Kylpylähotelli Eden, Nokia

Tehty työ:

  • Kylpylän vedensuodatussäiliöiden hiekkapuhallus.
  • Primerointi BASF:n MasterSeal 681 epoksihartsipohjaisella korroosionestoprimerilla.
  • Suodatin säiliöiden pinnoitus/vedeneristys kuumaruiskutettavalla polyurealla.

Kylpylähotelli Eden

Kylpylän vedensuodatussäiliöille kestävä polyureapinnoitus

Nokian kylpylähotelli Edenin vedensuodatussäiliöiden pinnoitteet uusitaan 10-15 vuoden välein. Terässäiliöiden pinnoitteen kuntoa aletaan seurata tarkemmin, kun edellisestä pinnoituksesta on kulunut noin kymmenen vuotta. Pinnoitteen uusiminen tuli ajankohtaiseksi, kun säiliöiden vanha kumimainen pinnoite oli siinä kunnossa, että ruoste alkoi tulla siitä läpi.

Olli Pellas Kylpylähotelli Edenin huoltotiimistä kertoo, että Saneeraus K2-Group ei ollut  hänelle ennestään tuttu toimija. Hän tutustui K2-Groupin puhallus- ja polyureapinnoituspalveluihin kilpailutusvaiheessa.

”Löysin yrityksen netistä ja tein tarjouspyynnön pinnoitustyöstä. K2-Group pystyi tarjoamaan kokonaispalvelun fiksulla hinnalla”, Pellas kertoo pinnoitustyön kilpailutuksesta.

K2-Groupin kanssa sovittiin urakka, johon sisältyi kylpylän kymmenen allasvedensuodatussäiliön hiekkapuhallus, primerointi ja pinnoitus polyurealla.

Puhallustyöt ja pinnoitus sujuvasti

Ensimmäisenä 12 kuution suodatussäiliö tyhjennettiin vedestä. Kvartsihiekasta ja aktiivihiilestä koostunut vanha suodatusmassa poistettiin ja säiliö pestiin korkeapaineella. Tämän jälkeen K2-Groupin työntekijät hiekkapuhalsivat vanhan pinnoitteen pois ja primeroivat sekä pinnoittivat suodatussäiliön polyurealla.

Pellas kertoo, että kaikki 10 suodatussäiliötä polyureapinnoitettiin pareittain kolmen viikon sykleissä. Pinnoitustöiden aikana kylpylä oli käytössä aivan normaalisti. Olli Pellaksen mukaan työssä ei ilmennyt mitään ongelmia.

”Olen tyytyväinen työhön ja lopputulokseen. K2-Group teki työt itseasiassa nopeammin kuin mitä oli aikataulutettu. Työmiehet olivat asiallisia kavereita, jotka hoitivat työnsä ja siivosivat jälkensä. Olin urakan aikana yhteydessä K2-Groupin Sami Kähärän kanssa ja koko ajan kartalla työnkulusta. Yhteistyö oli vaivatonta, kun kenenkään perään ei tarvinnut kysellä, vaan homma hoitui sovitun mukaan”, Pellas kertoo.

”Olen hyvin tyytyväinen. Toivon, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin”, Olli Pellas kylpylähotelli Edenistä kertoo ja jatkaa:

”Voin suositella K2-Groupin kavereita mihin vaan puhallustyö- ja pinnoitushommaan.”

Ota yhteyttä ja selvitä, miksi meihin ollaan niin tyytväisiä!

Soita 040 766 8228, laita sähköpostia info@k2group.fi tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan napin takaa löytyvällä lomakkeella!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: