Julkisivujen pesut ja kattojen pinnoitukset taloyhtiöille 

Julkisivu ja katto vaikuttavat koko talon hyvinvointiin, ja siksi niiden kunnosta on tärkeää huolehtia. Teemme taloyhtiöiden kunnostus- ja pinnoitustyöt avaimet käteen -periaatteella – ränneistä piipunhattuun ja pysäköintikansiin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat kuivajääpuhallukset, maalaus-ja teollisuuspinnoitustyöt, julkisivutyöt, sekä asbestipurku-, kattoremontti-, että hiekkapuhalluspalvelut.

Polyurea – edullinen vaihtoehto kattoremontille

Polyureapinnoituksella säästät jopa 50 % kattoremontin hinnasta, joka maksaa keskimäärin 200 € neliöltä pelti- ja tiilikatoille. Kerrostalokiinteistön 300 neliön katossa polyyureapinnoituksen säästö voi olla noin 30 000 €! Oli kattosi minkä kokoinen tahansa, säästätte polyureapinnoituksella joka tapauksessa useita kymmeniä tuhansia euroja!

Polyureapinnoitus on halvempi kuin perinteinen kattoremontti, mutta antaa katolle pitkäaikaisen suojan kosteutta, kulumista ja korroosiota vastaan.

Katso videolta lisää:

Kattojen korjaus ja pinnoitus

Jokainen kiinteistö on yksilöllinen ja vaatii ammattitaitoiset asentajat sekä mahdolliset asbestinpurkuluvat. Satojen remonttien ja vedeneristystöiden kokemuksella tunnemme haasteet, joita rakentamiseen kuuluu. Hallitsemme kaikkien kattotyyppien korjaamisen ja rakentamisen.

Koko katon uusimisen sijaan on joskus viisaampaa korjata vain osa katosta. Pinnoituksella taas saadaan vanhalle katolle lisää käyttöikää. Käytämme pinnoituksessa kestävää, edullista ja nopeasti asennettavaa polyureakalvoa. Polyureapinnoitus on 50 % edullisempi kuin perinteinen kattoremontti.

Kiinnostaako puolet halvempi kattoremontti? Lue lisää »

Lataa täältä ilmainen opas kattojen polyureapinnoituksesta »

Kutsu minut hallituksen kokoukseen!

Elias Pöntinen

Puh. 040 555 0959
elias.pontinen@k2group.fi

Julkisivujen pesu ja suojaus

Julkisivun pesulla ja suojauksella saadaan edullisesti siistittyä kiinteistösi ulkoasua. Julkisivun huollon avulla maalattujen pintojen maalausväliä saadaan pidennettyä vuosilla. Julkisivun suojaus auttaa pitämään pinnat puhtaina pidempään. Kun julkisivun huoltopesu suoritetaan 5–10 vuoden välillä, lika ei ehdi pinttyä pintamateriaaliin ja ennaltaehkäistään sammal- ja sienikasvustojen aiheuttamia vahinkoja.

Tiiliseinän sekä muiden betoni- ja kivipinnoitteisten seinien pinnat voidaan suojata likaa ja vettä hylkiviksi. Suojauksella pystytään:

  • korjaamaan pieniä pintavaurioita
  • estämään värien haalistumista sekä suolojen nousemista kivipintaan
  • pitämään lika ja pöly poissa
  • estämään sammalen, jäkälän ja homeen kasvua.

Siistimme aina töiden aiheuttamat jäljet pois pihasta

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät remontin sopimuksen mukaisesti, ja huolehtivat lopuksi kaikki aiheuttamansa jätteet pois.

Annamme kattotyöllemme 5 vuoden takuun. Katemateriaalille valmistaja antaa 20 vuoden takuun.

Kiinteistön kuntokartoitus ilmaiseksi!

Ammattilaisemme kartoittavat kiinteistösi kunnon ilmaiseksi arvioiden mahdollisen remontin määrän ja laadun. Jos kattoremonttitarvetta ilmenee, teemme kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen kattourakasta. Pyydä meiltä ilmainen kuntokartoitus kiinteistösi julkisivun, katon ja ulkotilojen, kuten parkkikannen osalta.

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: