Uudiskohteiden ja saneerauskohteiden vedeneristys

Polyurea on kestävä pinnoiteratkaisu, jota käytetään vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutusta kestävänä kerroksena rakentamisessa. Polyureakalvo on kustannustehokas pinnoite, jota käytetään yleisesti tuotantotiloissa, infrastruktuurissa ja monissa yksityisissä ja julkisissa rakennuskohteissa.

Polyurea on kemiallisesti ja mekaanisesti kestävämpi kuin perinteiset polyuretaani-elasto- meeri- tai epoksipinnoitteet. Sillä saadaan nopeasti kestävä vedeneristys, korroosiosuoja sekä mekaaninen suoja iskuja ja kulutusta vastaan. Kovettuminen tapahtuu 10 sekunnissa, ja pinnoite kestää kävelyn jo minuutin kuluttua.

Lataa maksuton polyurea-opas

Lataa maksuton opas polyurean käytöstä rakentamisessa.

Polyureapinnoitus ja rakentaminen

Saneerauskohteiden vedeneristys

Polyureaa käytetään vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutusta kestävänä kerroksena monissa saneerauskohteissa.

Tavallisimpia saneerauskohteiden vedeneristystä vaativia rakenteita ovat kiinteistöjen ulkopinnat, lattiat, siltakannet, parvekkeet, autotallit, pysäköintikannet, hallit, tuotantotilat, vesitornit, jätevedenpuhdistamot, altaat, säiliöt sekä tekniset tilat.

Teemme kaikenlaiset vedeneristystyöt kokonaispalveluna asbestin purkamisesta timanttihiontaan ja polyureapinnoitukseen sekä viimeistelyyn. Koko pinnoitustyö niin sanotusti avaimet käteen –periaatteella.

Uudisrakentamisen vedeneristys

Kestävä ja saumaton vedeneristys toteutetaan rakennuskohteeseen parhaiten polyureakalvolla. Ruiskutettava polyureapinnoite soveltuu myös epätasaisiin pintoihin.

Veden ja kosteuden aiheuttamat vauriot voidaan välttää käyttämällä kestävää ja edullista polyureapinnoitusta uudisrakennusten vedeneristyksessä ja äärimmäisen vaativissa kohteissa, kuten vesitorneissa. Polyurea on kemiallisesti ja mekaanisesti kestävämpi kuin perinteiset polyuretaani- tai epoksipinnoitteet. Uudiskohteissa sillä saadaan toteutettua nopeasti kestävä vedeneristys, korroosiosuoja sekä mekaaninen suoja iskuja ja kulutusta vastaan.

Rakennusvaiheessa aika on rahaa, jolloin polyureapinnoite on paras ratkaisu vedeneristykseen työmaakohteessa. Pinnoite kovettuu 10 sekunnissa, ja polyurealla käsitelty pinta kestää kävelyn jo minuutin kuluttua. Urakat eivät seiso pinnoitustöiden takia.

Ulkotilojen ja pysäköintikansien vedeneristys

Ulkotilojen sekä asuin- ja liikekiinteistöjen pysäköintikansien vedeneristys lisää rakenteiden kestävyyttä ja vähentää korjaustarpeita pitkällä tähtäimellä.

Teemme ulkotilojen pinnoitukset suorituskykyisillä vesitiiviillä polyureakalvoilla, jotka suojaavat pysäköintikansia mekaaniselta rasitukselta, säänvaihteluilta ja lumen sekä jään vaikutuksilta. Polyureapinnoitus lisää myös korroosion- ja kulutuksenkestävyyttä.

Polyurea on nopea, kestävä ja edullinen tapa toteuttaa vedeneristys esim. pysäköintikansiin ruiskuttamalla.

Polyureakalvo tehdään ruiskuttamalla aine suojattavaan pintaan ja pinnoite kuivuu ja kovettuu lopulliseen käyttölujuuteensa minuutissa.

Saneerauskohteiden ja uudisrakennusten vedeneristys kokonaispalveluna

K2-Group tekee ammattitaidolla kaikenlaiset vedeneristystyöt rakentamiseen. Meiltä saat vedeneristyksen kokonaispalveluna asbestin purkamisesta puhalluspalveluihin sekä timanttihiontaan ja polyureapinnoitukseen. Koko paketti saman katon alta edullisesti ja ammattitaidolla. Käytämme pinnoitteena markkinoiden parasta polyureakalvoa, joka on kestävä, edullinen ja nopea asentaa. Polyurealla saadaan aikaan luja ja saumaton lopputulos – oli kyseessä kattoremontti tai parkkikannen pinnoitus.

Kerromme mielellämme lisää!

Saneeraus K2-Group Oy

Maamiehentie 31, 50600 Mikkeli
Y-tunnus 2259111-2

Ota yhteyttä!

Soita tai laita viestiä niin laskemme reilun tarjouksen julkisivu- tai kattoremontille tai saneerauskohteen polyureapinnoitukselle.

Sami Kähärä

Yrittäjä

040 766 8228
info@k2group.fi

Yhteistyössä: